Home » Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Op zoek naar gemotiveerde en gekwalificeerde zorgprofessionals? Flexprofs Zorgintermediairs brengt vraag en aanbod binnen de zorg samen. Dankzij juiste begeleiding en ondersteuning, het bieden van maatwerk én flexibiliteit zorgen wij altijd voor de juiste match. Onze profs worden met grote zorgvuldigheid geselecteerd, wat maakt dat zij altijd over de juiste bevoegdheden, ervaring en competenties beschikken. Een harde eis is voldoende ervaring: de profs in ons netwerk beschikken over minimaal drie jaar relevante werkervaring. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de profs waarmee wij werken de juiste kennis en kunde hebben. Om kwaliteit te waarborgen zijn wij NEN gecertificeerd.

Onze werkwijze

Met een persoonlijke match methode brengen wij profs en organisaties samen. Dit is altijd maatwerk. Als eerst leren wij uw organisatie graag kennen. Hierbij bespreken we wat de wensen en behoeften zijn vanuit uw organisatie. Flexprofs Zorgintermediairs denkt hierbij graag met u mee over de best passende oplossingen en kijkt daarbij samen met u naar de begroting. Wij hanteren geen vaste tarieven: ook dit is maatwerk. Wat voor ons het meest belangrijk is, is dat er een juiste match gevonden wordt, met het juiste tarief. Hierin zijn wij transparant en meedenkend en gaan we graag het gesprek met u over aan.

Aan de hand van uw wensen en behoeften gaan wij op zoek naar een geschikte kandidaat. Wanneer wij een geschikte prof hebben gevonden wordt deze aan u voorgesteld en zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Na deze kennismaking wordt er altijd met u geëvalueerd en bespreken we de mogelijkheden. Wanneer u en de prof enthousiast zijn over elkaar, kan hij of zij aan de slag gaan. Er zullen regelmatig overlegmomenten zijn over de voortgang en tevredenheid. Hierbij heeft u altijd contact met dezelfde persoon.

1

U neemt contact met ons op

2

Er volgt een gesprek om uw organisatie beter te leren kennen

3

Wij gaan op zoek naar een match en zorgen voor een kennismaking

4

Enthousiast? Dan gaat de prof aan de slag!

5

Regelmatig contact met een vaste contactpersoon

Contractmogelijkheden

Afhankelijk van uw wensen en die van de prof, zijn alle mogelijke contractvormen mogelijk bij Flexprofs Zorgintermediairs. Dit kan zijn op ZZP-basis, detacheren, uitzenden of in loondienst.

Flexpool

Voor een (ad hoc) behoefte aan inval profs voor kortere of langere periode is onze ervaren flexpool een goede oplossing. Wij beschikken over een groot netwerk profs die op zeer korte termijn beschikbaar zijn en over de juiste accreditaties, ervaring en competenties beschikken. Het inzetten van een flexpool met vaste gezichten, kan de continuïteit binnen de organisatie borgen. Pieken kunnen gemakkelijk opgevangen worden en de vaste medewerkers zullen daarbij meer rust ervaren. Wij zullen de kwaliteit van de flexpool altijd bewaken door de resultaten te blijven monitoren.

Crisisteam

Heeft uw organisatie te maken met overbelasting van het huidige team, onverwachte uitval of een cliënt die extra aandacht nodig heeft? Ons crisisteam biedt per direct een oplossing, gericht op de specifieke zorgvraag van uw organisatie.

Opdrachtgevers

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen in het vinden van geschikt personeel? Neem dan contact met ons op.

Professionals

Samen op zoek naar een baan die echt bij u past? Maak kennis met Flexprofs Zorgintermediairs en schrijf u vrijblijvend in.

Waarom Flexprofs?

Professioneel

Wij werken enkel met gekwalificeerde en ervaren zorgprofessionals.

Flexibel

Wij vinden voor elk personeelsprobleem een passende oplossing.

Maatwerk

Wij gaan altijd voor de juiste match!

Kunnen we u helpen met het vinden van een juiste match?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Menu
Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?