Home » Opdrachtnemers

Opdrachtnemers

Als zorgprofessional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Flexprofs Zorgintermediairs brengt vraag en aanbod binnen de zorg samen. Dankzij juiste begeleiding en ondersteuning, het bieden van maatwerk én flexibiliteit zorgen wij altijd voor de juiste match. Wij hebben een groot netwerk aan organisaties die staan te springen om bevoegd personeel met een flinke dosis motivatie en ervaring. Wij helpen u met het vinden van een geschikte baan bij een organisatie die bij u past.

Onze werkwijze

Met een persoonlijke match methode brengen wij profs en organisaties samen. Wij stellen de wensen van de organisatie en de kwaliteiten, mogelijkheden en wensen van de zorgprofessional centraal. Daarom is dit is altijd maatwerk. Als eerst leren we graag de persoon achter de cv kennen. We zijn benieuwd naar uw achtergrond en ervaring maar ook naar uw wensen, behoeften en ambities. Flexprofs Zorgintermediairs checkt uw referenties en kijkt vervolgens, aan de hand van uw profiel en wensen en behoeften welke vacatures het beste bij u passen. Spreekt de vacature u aan en zien wij een match? Dan stellen we u graag voor aan als kandidaat bij de opdrachtgever.

Er zal vervolgens een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Na deze kennismaking wordt er altijd met u geëvalueerd en bespreken we de mogelijkheden. Wanneer u en de organisatie enthousiast zijn over elkaar, kunt u aan de slag! Er zullen regelmatig overlegmomenten zijn over de voortgang en tevredenheid. Hierbij heeft u altijd contact met dezelfde persoon.

1

U schrijft zich in, solliciteert of neemt contact op

2

Er volgt een gesprek om u beter te leren kennen

3

Wij gaan op zoek naar een match en zorgen voor een kennismaking

4

Enthousiast? Dan kunt u aan de slag!

5

Regelmatig contact met een vaste contactpersoon

Opdrachtgevers

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen in het vinden van geschikt personeel? Neem dan contact met ons op.

Professionals

Samen op zoek naar een baan die echt bij u past? Maak kennis met Flexprofs Zorgintermediairs en schrijf u vrijblijvend in.

Waarom Flexprofs?

Professioneel

Wij werken enkel met gekwalificeerde en ervaren zorgprofessionals.

Flexibel

Wij vinden voor elk personeelsprobleem een passende oplossing.

Maatwerk

Wij gaan altijd voor de juiste match!

Kunnen we u helpen met het vinden van een juiste match?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Menu