Home » Over Flexprofs

Over Flexprofs

Flexprofs Zorgintermediairs is een bemiddelaar voor professionals in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, psychiatrie, verslavingszorg en het speciaal onderwijs. Opgericht voor en door professionals met hart voor de zorg. Wij matchen gemotiveerde en bevoegde profs met werkgevers, met het doel een duurzame samenwerking te laten beginnen. Gedurende het hele proces nemen wij een begeleidende en ondersteunende rol aan. Wij hebben zelf meer dan genoeg praktijkervaring in de zorg. Hierdoor zijn wij gedreven om eraan bij te dragen de kwaliteit in de zorg te verbeteren. Als zorgbemiddelaar zijn wij professioneel, meedenkend en oplossingsgericht. We vinden het belangrijk om zowel onze profs als de organisaties in ons netwerk goed te leren kennen, om altijd voor een juiste match te kunnen zorgen.

Profs op de juiste plek

Omdat we zelf uit het vak komen, weten we precies waar de schoen wringt. Zo hebben we tijdens ons werk in de praktijk vaak gezien dat veel zorgprofessionals niet op de juiste plek zitten. Wanneer je als professional op de juiste plek werkt en écht het verschil kan maken, ervaar je de meeste voldoening. Die mismatches, dat kan en moet dus anders. Zo is Flexprofs Zorgintermediairs dan ook ontstaan om hier juist het verschil in te maken. Dankzij onze ruime kennis en ervaring weten wij hoe we het beste kunnen inspelen op de behoeftes van zowel de prof als de organisatie. Wij gaan graag in gesprek en denken mee over de meest geschikte oplossingen.

Gekwalificeerd personeel

Het is binnen de zorg belangrijk dat de prof beschikt over competenties en kwalificaties die passen bij de zorgvraag. Flexprofs Zorgintermediairs beschikt over een uitgebreid netwerk aan profs die met grote zorgvuldigheid worden geselecteerd. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van gekwalificeerd personeel.

gekwalificeerd zorgpersoneel

Hier staan wij voor

Wij streven naar kwaliteit in de zorg, zorgprofessionals die op de juiste plek staan en waarvan de volledige potentie wordt benut. Organisaties veranderen en zullen dat ook blijven doen. Het is van groot belang dat de kwaliteit van de hulpverlening stabiel is. De professionals moeten de mogelijkheid krijgen optimale zorg te kunnen bieden. Flexprofs Zorgintermediairs faciliteert hierin door gekwalificeerde en gemotiveerde profs te matchen met organisaties die staan te springen om geschikt personeel die bij hun organisatie past. Hierdoor willen wij bijdragen aan een vermindering van de werkdruk en het leveren van de beste zorg.

Opdrachtgevers

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen in het vinden van geschikt personeel? Neem dan contact met ons op.

Professionals

Samen op zoek naar een baan die echt bij u past? Maak kennis met Flexprofs Zorgintermediairs en schrijf u vrijblijvend in.

Waarom Flexprofs?

Professioneel

Wij werken enkel met gekwalificeerde en ervaren zorgprofessionals.

Flexibel

Wij vinden voor elk personeelsprobleem een passende oplossing.

Maatwerk

Wij gaan altijd voor de juiste match!

Kunnen we u helpen met het vinden van een juiste match?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Menu